Type and press Enter.

Events

Colorado Charlie
loves parties

Wekelijks wordt Colorado Charlie omgetoverd tot een ware club op het strand. Door de internationale dj’s en positive beachy vibes een echte place to be in de zomer. Elk weekend kan je bij ons terecht voor disco, house, deephouse en techno. Met je blote voetjes trappelend in het zand tot de late uurtjes genietend van de heerlijkste tunes. Check snel onze agenda op Facebook voor het uitgebreide programma. Elk event heeft een eigen ticketlink.

Joy

‘De dikste house van o.a. Chris Stussy, Joey Daniel, Franky Rizardo, Prunk en Toman en de gezelligste mensen!’ -Joy Joy, bekend door hun veel besproken edities in Amsterdam en Bloemendaal, komt op 4 juni weer naar Colorado Charlie om opnieuw een spetterende zondag verzorgen. Deze zondag staan William Djoko, Luuk van Dijk, Job de Jong en Ammé op het menu. Deze supersterren gaan jullie zondag laten schitteren!

Koop snel je tickets, ze zullen snel gaan!

Happy Feelings

Happy feelings at the beach zegt natuurlijk al genoeg. Een (maandelijks) terugkomend concept met de aller heetste disco en house knallers. Ooit gestart door Joep in een huiskamer is het nu als een vrolijkheidskaravan die zich uitstrekt over Nederland. Dansend in de zon omringd door ballonnen en vrolijkheid een feest wat je niet mag missen.

Give Soul

De mannen van Give Soul zijn ook een graag geziene gast bij Colorado Charlie. Een diverse dj/ producer group gevestigd in Rotterdam met een rauwe tech/house vibe. Het collectief bestaande uit: Karim Soliman, Rowen Clark, Goodlife, High Soundsystem en Jonathan Hoff zal altijd zorgen voor een avond vol muzikale uitspattingen en vermaak. Ook worden er vaak buitenlandse gastartiesten uitgenodigd om de avond nog completer te maken. Dance dance dance!!

Flow

De bekende DJ Franky Rizardo is het brein achter FLOW. Een tof concept met een eigen festival, shows en podcasts en nu ook vaak te vinden bij Colorado Charlie! Genieten van de heerlijke tunes van bijvoorbeeld Joey Daniel, Benny Rodrigues, Franky Rizardo of Jasper Fioole. Check snel de Colorado agenda en koop je kaartje voor deze heerlijke tech deephouse avonden.