Type and press Enter.

Workshops & activities

Colorado Charlie loves teambuilding!

Teambuilding

Workshops & activities

Op zoek naar een leuke teambuilding activity als bedrijfsuitje of gewoon even lekker sportief bezig zijn, bij Colorado Charlie hebben we unieke strandactiviteiten die te combineren zijn met een gezonde lunch of een heerlijke bbq. Liever even relaxen op zondag met een yogales of springend op het water met een spannende les powerkiten bekijk snel onderstaande opties en vraag vrijblijvend een offerte aan. 

Yoga Center Karuna

Elke zondagochtend organiseert Yoga Center Karuna van 11 tot 12 verschillende yoga lessen bij Colorado Charlie. Yoga Center Karuna staat voor compassievol, alomvattend mededogen en de wens dat het goed gaat met de ander. Eigenaresse Kirsten geeft vol passie elke zondag een relaxte yogales die je weer even met beide voeten op de grond zet. De lessen zijn voor iedereen toegankelijk; jong, oud, ervaren of complete beginner. Voor meer informatie en prijzen kijk dan snel even op de Colorado Charlie facebook 

Suppen

Stand Up Paddle Boarden is sport die wereldwijd grote bekendheid heeft vergaard.Wil je op een relaxte manier de zee verkennen en ook nog eens goede buikspieren kweken is suppen de perfecte sport. De grote surfplank is heel stabiel waardoor je je balans makkelijker bewaart als je door het water peddelt, ook zijn er extra grote surfplanken waar je met 8 man tegelijk op kan. Gezellig met je collega’s /vrienden/ studiegenoten bijbruinen, sporten en de zee verkennen kom dan snel een board huren en sluit af met een heerkijk Colorado food arrangement. 

Powerkiten

Powerkiten is de ultieme uitdaging! Een sport voor echte waaghalzen die houden van een uitdaging. Er wordt gebruik gemaakt van Nasawings en matrassen die je leert te besturen op een veilige manier en natuurlijk leer je veel toffe trucjes. Je kan het zo spannend maken als je zelf wilt, liever een kleine vlieger om even te ontspannen of een grote vlieger voor de echte kick. Eenmaal over de controle wordt er geleerd om sprongen te maken of kan er zelfs een kleine competitie georganiseerd worden.

Beachvolleybal toernooi

Naast verschillende watersporten is er ook de optie om deel te nemen aan een beachvolleybal toernooi georganiseerd door Colorado. Heerlijk met je voetjes in het zand gezellig met collega’s of vrienden een potje beachvolleyballen. De dag kan zelf worden ingedeeld en is ook mogelijk in combinatie met een andere groepsactiviteit en/of food arrangement. Want wat is er nou beter om de hele dag op het strand door te brengen met een hapje, een drankje en een sportieve activiteit. 

Cocktails maken met een pro

Welke dranken passen bij elkaar? Welke glazen gebruik je? Hoe lang moet een cocktail nou eigenlijk shaken… of stirren?! Na de twee uur durende workshop ben je helmaal op de hoogte van alles op het gebied van cocktails én heb je er drie gemaakt. Een echte bartender zal eerst de basistechnieken uitleggen en gedurende de uitleg zullen er leuke tips en weetjes worden verteld. Na de uitleg kan je zelf aan de slag en aan het einde uiteraard alles proeven. Optioneel ook nog begeleid met shotjes. Het arrangement is beschikbaar voor kleinere groepen vanaf 5 personen tot 40 personen.